Haal het maximum uit uw oude wagen

Oude wagen verkopen?

Heeft u beslist om uw oude auto te verkopen? Wilt u uw vervuilende wagen vervangen door een nieuwer exemplaar dat minder belastend is voor het milieu? Dat kunnen we alleen maar toejuichen! Op Depannage John Van den Bosch kunt u dan ook beroep doen voor het opkopen van uw voormalige wagen. 

Verkoop zonder zorgen

Een auto verkopen hoeft niet moeilijk te zijn. Dankzij onze opkoopservice kunt u uw auto snel en gemakkelijk verkopen zonder te moeten omgaan met vervelende onderhandelingen met potentiĆ«le kopers of discussies met een dealer. Zowel voor het opkopen van uw personenwagen, bedrijfswagen, terreinwagen, bestelwagen, schadewagen, … kunt u bij ons terecht. Bovendien komen alle merken en modellen in aanmerking.

De beste voorwaarden

Depannage Van den Bosch koopt als opkoper uw wagen steeds tegen de beste marktprijs. Maak gerust een afspraak of contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen u met plezier verder.

Bent u op zoek naar een takeldienstbandencentrale, een onafhankelijke garagist, wilt u uw auto voorbereiden voor een keuring of wilt u een auto importerenContacteer ons voor meer informatie.