OPHALEN WRAKKEN

Uw autowrak (kosteloos) uit de weg geruimd

Staat uw autowrak in de weg, heeft u nood aan plaats of heeft uw wagen het begeven op de weg? Of het nu gaat over grote of kleine voertuigwrakken, over volledig of gedeeltelijk gedemonteerde wagens; wij staan voor u klaar om uw autowrak op te halen. Afhankelijk van de omgeving waarin u zich bevindt, doen we dit bovendien gratis. Is de plek waar uw wrak zich bevindt moeilijk bereikbaar? Ook in dat geval beschikken we over aangepaste takelwagens. 

Milieuvriendelijke verwerking

Omdat ook wij ons steentje willen bijdragen aan een gezond leefmilieu, doen we er alles aan om de wrakken te ontdoen van allerlei schadelijke stoffen zoals banden, accu’s en olie. Vervolgens worden de wrakken door een erkende installatie verwerkt tot secundaire grondstoffen en worden de schadelijke stoffen veilig opgeslagen en naar een verwerkingscentrum gebracht. Nadat uw wrak op een milieuvriendelijke manier ontmanteld werd, ontvangt u van ons een officieel vernietigingsattest. 

Heeft u dus een wrak dat in de weg staat en weet u er geen blijf mee? Contacteer ons dan gerust, wij helpen u op weg!

Bent u op zoek naar een takeldienstbandencentrale, een onafhankelijke garagist, wilt u uw auto voorbereiden voor een keuring of wilt u een auto importerenContacteer ons voor meer informatie.