Garage alle merken

Alle merken al dan niet met originele wisselstukken

Het aanschaffen van een wagen is een hele investering. Vanaf het moment van de aankoop trachten autofabrikanten u als klant ervan te overtuigen dat enkel zij een specifiek automerk kunnen herstellen. Ze menen dat, indien de wagen een defect vertoont, enkel een merkgarage over geschikt apparatuur beschikt om uw wagen te herstellen. Het prijskaartje van zo’n gespecialiseerde aanpak is niet min, en u als klant kunt er enkel op vertrouwen dat alles wat aan uw wagen werd veranderd ook echt nodig was en dat de prijzen bovendien evenredig waren met de herstellingen.

Transparante en professionele service

Leek uw factuur hoog in vergelijking met de schade aan uw wagen?  Ging u naar de garage voor een onderhoud en kreeg u een reeks aan ‘herstellingen’ die u nooit vroeg? Het zou ons dan ook niet verbazen als u in het verleden reeds getwijfeld hebt aan het vertrouwen dat u in uw garagist legt. 

Bij Depannage Van den Bosch kunt u er daarentegen prat op gaan dat we steeds open en transparant communiceren. 

Alle merken wagens, alle soorten herstellingen

Bij Depannage Van den Bosch zijn we gespecialiseerd in:

  • Grote en kleine herstellingen van alle auto merken
  • Revisie of herstelling versnellingsbak (boite), automatisch en manueel
  • Revisie of herstelling cilinderkoppakking (joint de culasse)
  • Volledige motorblok vervangen of reviseren (krukas, lagers, zuigers, uitboren en uithonen van een cilinder, massa vliegwiel, vastgelopen motor)
  • Distributieriem vervangen

Bent u op zoek naar een takeldienst, bandencentrale, wilt u uw auto voorbereiden voor een keuring of wilt u een auto importeren? Contacteer ons voor meer informatie.