Pechbijstand 24 op 24

Ruime ervaring in depannage en pechbijstand

Vijftien jaar geleden richtte John Van den Bosch zijn bedrijf Depannage Van den Bosch op. Het bedrijf richtte zich voornamelijk op het uitvoeren van depannages, een service die Van den Bosch vandaag nog steeds aan hun klanten aanbiedt. 

Dankzij de combinatie van ervaren personeel enerzijds en correct apparatuur anderzijds, kunnen onze vakmannen keer op keer de beste kwaliteit en de meest klantvriendelijke service garanderen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat allerlei verzekeringsmaatschappijen zoals Ethias, IMA assistance, VAB, Europe Assistance, Alianz, ANWB, SOS international en AA team het grootste vertrouwen hebben in ons. 

Bij Van den Bosch depanneren we personenwagens, vrachtwagens, trailers, aanhangwagens en motors. Zoals steeds bieden we onze klanten een allround service aan: wij depanneren, repatriĆ«ren en transporteren alle voertuigen en doen dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7. 

Passie en professionaliteit hand in hand

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde mecaniciens. Dankzij de vakkundigheid en gedrevenheid van onze medewerkers helpen wij u binnen de kortste keren weer op de baan. Niet alleen zijn we gespecialiseerd in het bieden van bijstand op de weg, daarnaast repareren we ook moeiteloos uw wagen bij ernstige schade. In onze vakgarage staat een specialist te uwer beschikking om uw wagen te herstellen op de meest kwalitatieve manier. Wij beschikken over het nodige materiaal en de nodige kennis om alle merken te kunnen herstellen. Gaat u toch liever naar uw eigen garage? Geen probleem! Ook dan kunt u beroep doen op onze diensten. Wij slepen uw wagen immers met plezier naar de juiste locatie. 

Snel weer op weg dankzij onze huurwagens

Onze uitstekende huurwagens werden gekeurd op kwaliteit door de verzekeringen. Naast personenwagens verhuren we ook tweecamionettes zodat we u kunnen helpen bij het verplaatsen van grotere vrachten.  

Takelen

Onze takelwagens zijn voorzien van gespecialiseerde apparatuur zodat we steeds correct en vlot de meest prangende problemen kunnen oplossen. Indien mogelijk hestellen we uw wagen ter plaatse. Blijkt dat niet het geval te zijn, dan takelen we uw wagen zo snel mogelijk naar de locatie die u aangeeft. 

We beschikken over apparatuur om verschillende soorten wagens te takelen:

  • Personenvoertuigen
  • Camions
  • Opliggers
  • Mobilehomes
  • Caravans
  • Motors
  • ...

Autowrakken binnen een straal van 15 km halen we bovendien gratis op. 

Geef een zorg uit handen en doe beroep op onze snelle service om uw wagen te laten depanneren of wegtakelen. Als bedrijf of particulier kunt u beroep doen op onze pechverhelping- en takeldienst, ongeacht of het gaat om een probleem met uw auto, motor, licht vrachtvoertuig of aanhangwagen. We werken samen met verschillende verzekeraars en organisaties zodat u zeker bent van de beste zorgen. De vele interventies die we reeds op ons palmares hebben staan, vormen het beste bewijs van onze vlotte en professionele service! 

Voor meer informatie kunt u ons steeds bereiken op het nummer 03/670 17 00.

Bent u op zoek naar een takeldienst, bandencentrale, een onafhankelijke garagist, wilt u uw auto voorbereiden voor een keuring of wilt u een auto importerenContacteer ons voor meer informatie.