Bandencentrale Antwerpen/Willebroek

Uw bandenspecialist

Een goede bandengrip op de weg is van prioritair belang om u veilig te kunnen verplaatsen in het verkeer, zeker tijdens de koudere maanden van het jaar. De bandencentrale van Depannage Van den Bosch zoekt samen met u naar de banden die het best passen bij u en uw budget. Zoals steeds doen we dat zonder de kwaliteit van het product aan te tasten. 

Groot aanbod banden

We hebben een grote variëteit aan winterbanden, vier seizoensbanden en zomerbanden. Zodra we samen met u een keuze gemaakt hebben uit ons ruime aanbod van gerenomeerde bandenmerken, gaan we voor u aan de slag terwijl u wacht in ons salon. Hebben we de gewenste banden niet op voorraad? Geen probleem! Binnen het half uur kunnen de juiste banden geleverd worden door onze centrale lokatie in Antwerpen. Verder beschikken we over een opslagruimte waar we uw banden kunnen stockeren totdat u uw banden nodig heeft. 

Efficiënte service, scherpe prijzen

Of u nu beroep doet op Depannage Van den Bosch voor het monteren, balanceren of uitlijnen van autobanden; wij verzekeren hoe dan ook een efficiënte service en scherpe prijzen. 

Ook zonder afspraak

Flexibiliteit en een snelle service, dat is wat u mag verwachten als u beroep doet op de diensten van Depannage Van den Bosch. Bovendien bedienen we u ook zonder afspraak. Wilt u meer informatie ontvangen of meteen een afspraak maken? Contacteer ons dan op het nummer 03/670 17 00.

Bent u op zoek naar een takeldienst, een onafhankelijke garagist, wilt u uw auto voorbereiden voor een keuring of wilt u een auto importerenContacteer ons voor meer informatie.